O Nejcu

Zakaj sem postal nepremičninski agent

Leta 2017 sem se odločil za prvi nakup stanovanja – enosobnega stanovanja v samem centru Ljubljane. 

Po približno 30 ogledih in več kot 10 agencijah sem ugotovil, da nobena agencija ne ponuja standarda storitve, ki sem si ga želel dobiti kot kupec. Prav tako je bilo prisotno ogromno pomanjkanje informacij in inovativnosti s strani nepremičninskih agencij, zato se bila industrija po mojem mnenju pripravljena na spremembe. 

Nisem pa se imel resnega namena spustiti v nepremičninsko posredovanje, dokler se nisem po enem ogledu povezal z agencijo RCN Nepremičnine, ki je bila ena izmed redkih na slovenskem tržišču, ki je opravila svojo storitev korektno in kjer se nisem počutil zgolj kot številka. 

Nekaj mesecev in nepremičninsko licenco kasneje sodelujem s podjetjem RCN Nepremičnine, v katerem se specializiramo za poslovanje z nepremičninami, predvsem v Ljubljani in okolici, hkrati pa poskušam preko izobraževalnih videov čimveč informacij tudi brezplačno deliti z naročniki na mojem Youtube kanalu (Nejc Svete)

Poleg klasičnega posredovanja z nepremičninami nudimo tudi dodatno svetovanje, s katerim kupcem in prodajalcem nudimo informacije, kot so ocena vrednosti njihove nepremičnine, fotografiranje in izdelava videov, svetovanje pri prenovah in podobno.